ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

 
Γραφείο Τελετών Γιάννης Παρασκευόπουλος
Τελετές - Αποτεφρώσεις - Μνημόσυνα - Ανθοστολισμοί - Συκιές Θεσσαλονίκης


Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος ταγμένος στην εξυπηρέτηση του συνανθρώπου. Από νεαρός εργάζεται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για αρκετά χρόνια και αποσπά θετικά σχόλια και διακρίσεις, τόσο από πελάτες όσο και από τους εργοδότες του. Άνθρωπος κοινωνικός, αγαπητός, γίνεται μέλος πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων συλλόγων και Πρόεδρος επί μία επταετία στην Α.Ε. Μπάσκετ Συκεών.
Από την παύση της ενασχόλησης του, με τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες, αποφασίζει να προσφέρει στον συνάνθρωπό του, ιδρύοντας , συνεταιρικά Εταιρεία Κοινωνικής εξυπηρέτησης.
Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι η επιλογή των συνεργατών του δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα και την ευαισθησία του, τόσο προς τους νεκρούς, όσο και προς τους συγγενείς αυτών και αποφασίζει ευτυχώς έγκαιρα να δημιουργήσει δική του μονοπρόσωπη εταιρεία Κοινωνικής εξυπηρέτησης με τον διακριτικό τίτλο ΄ Γραφείο Τελετών Γιάννης Παρασκευόπουλος  ΄
-----------------------------------------
Φίλοι, πελάτες, τοπικοί άρχοντες και παράγοντες, άνθρωποι της εκκλησίας αλλά και απλά γνωστοί, γνωρίζοντας τον ευαίσθητο, σοβαρό, φιλικό και χαμηλών τόνων χαρακτήρα του, επικροτούν την κίνηση του αυτή και τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή ποικιλοτρόπως. Η κοινωνία της βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο, ξεχωρίζει αμέσως την εταιρία ΄ Γραφείο Τελετών Γιάννης Παρασκευόπουλος ΄
------------------------------------------
Η επιχείρησή του διακρίνεται για την άρτια τεχνική της κατάρτιση, τις χαμηλές τιμές, την αξιοπρέπεια, την πείρα, την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, τον σεβασμό προς τους νεκρούς αλλά και προς τους συγγενείς αυτών .
Τα πλέον των τριακοσίων περιστατικών ετησίως, όλων των θρησκευτικών δογμάτων, δίνει το προβάδισμα στην εταιρία στο χώρο της και την δυνατότητα να εξυπηρετεί με αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

 
     
     
 
Αναλαμβάνουμε:

-  Τελετές ασφαλισμένων όλων των ταμείων, και στρατιωτικών
-  Τελετές όλων των θρησκευτικών δογμάτων και θρησκειών
-  Μεταφορές από και προς όλη την Ελλάδα.
-  Ταριχεύσεις
-  Καύση νεκρών { παράδοση της τέφρας σε τεφροδόχο }
-  Τελετές Μνημοσύνων με άριστα υλικά.


Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. το οποίο επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια . απαρτίζεται από μόνιμους και έκτακτους έμπειρους υπαλλήλους.
Χώροι ιδιόκτητοι ,άνετοι και λειτουργικοί επιτρέπουν και διευκολύνουν την εργασία για ότι χρειάζεται για την περιποίηση του νεκρού.
Η τεράστια έκθεση των φερέτρων με πλούσια σχέδια, αποτελείται από ελληνικά και εισαγωγής φέρετρα, όλα αρίστης ποιότητας και εμφάνισης, που δίνουν στους συγγενείς την δυνατότητα, τόσο από οικονομικής πλευράς όσο και εμφανισιακά να επιλέξουν το κατάλληλο για τον δικό τους αγαπημένο άνθρωπο.
Με ιδιαίτερη προσοχή επιλέγονται τα πολυτελή σεντόνια και μαξιλάρια που ντύνουν εσωτερικά τα φέρετρα.
Αξιοπρόσεκτα είναι ακόμα τα ειδικά εργαλεία , που έχουν αγορασθεί από Ελλάδα και εξωτερικό, μανουάλια, βάθρα, εικονοστάτες, κηροπήγια κλπ που βοηθούν τόσο στην καλή οργάνωση, όσο και την πολυτελή εμφάνιση της τελετής.
Ο στολισμός του Ναού αλλά και της οικίας, γίνεται από ολόφρεσκα φυσικά άνθη τοποθετημένα σε καλαίσθητα ανθοδοχεία αλλά και ζαρντινιέρες.
Την ποιότητα και την φρεσκάδα αλλά και τις χαμηλές τιμές των παραπάνω ,εξασφαλίζει η συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης όσο και από την περιφέρεια.
Μεταφορικά εργαλεία είναι δύο Mercedes νεκροφόρες πολυτελείας, δύο βοηθητικά φορτηγάκια Nissan-Mercedes, δύο επιβατικά αυτοκίνητα για την εξυπηρέτηση της οικογενείας του νεκρού, καθώς και μία τρίτη νεκροφόρα που ετοιμάζεται σύντομα.

 
 
     
     
 
Τρεις λέξεις είναι αρκετές για δώσουν το ακριβές στίγμα της εταιρείας.
Εξυπηρέτηση, Ποιότητα, Σεβασμός
΄΄Γραφείο Τελετών Γιάννης Παρασκευόπουλος΄΄

Προτιμήστε τον!
 

Αν και το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο και με πείρα, όπως προαναφέραμε, εν τούτοις η ευθύνη που διακατέχει την εταιρεία ΄ Γραφείο Τελετών Γιάννης Παρασκευόπουλος  ΄ επιβάλλει να παρευρίσκεται και να επιβλέπει ο ίδιος ο Γιάννης Παρασκευόπουλος στις περισσότερες των τελετών.
Η εταιρία συνεργάζεται στενά με γραφεία κηδειών στην Γερμανία, Αγγλία και Κύπρο, παραλαμβάνει και αποστέλλει σορούς από και προς όλο τον κόσμο .
Ίσως εδώ χρειάζεται η διευκρίνιση ότι: Ουδεμία εμπορική σχέση υπάρχει με άλλο συνεπώνυμο γραφείο τελετών στην Θεσσαλονίκη.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για κάθε πρόσθετη πληροφορία, το γραφείο παρέχει υπηρεσίες 24 ώρες.

Το κατάστημά μας διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ όλο το 24ωρο.